Cum funcționează 

 

Ca un apel la frumusețea naturală a femeii, care trebuie pusă în valoare, Bonilash devine secretul unei priviri de invidiat! În spatele acestui produs performant stau numeroase studii care au condus la obținerea unei formule perfecte, care să ofere rezultate vizibile.

 

 

Bonilash gene

 

Serul pentru gene Bonilash are la bază substanța activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor.

 

Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătățirea aspectului și a stării genelor, la accelerarea creșterii și îndesirii lor și la îngroșarea structurii firelor.

Din dorința de a avea gene lungi, se recurge la diferite soluții care au un efect distructiv pentru genele naturale. Aplicarea de gene false e cea mai întalnită modalitate de a obține gene lungi, însă și un pericol real pentru genele naturale, deoarece duce la avarierea iremediabilă a structurii firelor de păr. Pentru câteva ore cu gene lungi, dar false, pierzi din genele naturale, rezultând goluri evidente. Mai mult, din cauza lipiciului folosit, pot rezulta iritații, pe lângă faptul că afectează sănătatea genelor. Experții avertizează și faptul că genele false pot fi un adevărat pericol mai ales pentru femeile mature, pentru că organismul lor nu mai permite o rejuvenare completă a genelor și riscă să piardă definitiv genele afectate. Gene smulse odată cu genele false, gene rare și chiar goluri, pentru câteva clipe cu gene false, când poți să te  bucuri de gene naturale, mai lungi, folosind Bonilash, un tratament testat oftalmologic și dermatologic, care susține săntatea și vitalitatea genelor tale. Alege să ai gene lungi și frumoase tot timpul!

 


 REZULTATUL: GENELE lungi și dese la care ai visat dintotdeauna!


 

Cum se aplică?

 

Aplicare BonilashBonilash este un ser eficient pentru stimularea creșterii genelor, utilizarea lui este ușoară și confortabilă. Studiile au dovedit acest lucru, iar tu vei observa de la prima aplicare.

 

Cu o textură plăcută și lejeră, serul Bonilash se distribuie ușor pe piele și are o absorbție adecvata.

 

Serul Bonilash se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă.

 

Atenție! NU se aplică în interiorul ochiului și pe linia genelor de jos.


aplicator BOnilash genePrecauții:

 A se evita contactul cu globul ocular.

 În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiți bine cu apă caldă.

 A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 În caz de afecțiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist.

 A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată.

 Folosirea produsului trebuie întreruptă, în cazul în care apar iritații sau înroșirea pielii.

 Dacă simptomele persistă după ce ați încetat să aplicați produsul, adresați-vă medicului specialist.

 A nu se folosi în timpul sarcinii, alăptării, chimioterapiei.

 


Înainte și după

 

Genele lungi și dese nu sunt cheia marilor succese, însă sunt cheia unei priviri seducătoare!

 

cazuri Bonilash

Bonilash este un ser pentru stimularea creșterii genelor care și-a demonstrat eficiența după ce a fost testat de 26 de femei, cu vârsta cuprinsă între 24 - 41 de ani, în cadrul unui studiu clinic.

 

După utilizarea serului, ele au observat efectele de îmbunătățire a calității și a prelungirii genelor, dar și o utilizare confortabilă a produsului. Dar cel mai important efect observat, care a susținut eficiența produsului, este faptul că după doar 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, genele erau deja cu până la 25 % mai lungi.

 

După terminarea tratamentului (12 săptămâni), studiile finale au demonstrat că Bonilash este produsul pe care trebuie să-l ai dacă vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanță mai intensă și mai definite.

 

Mai mult, cercetările au relevat faptul că Bonilash este mai mult decât un ser de stimulare a creșterii genelor, ci și un tratament care reduce pierderea excesivă a genelor.

 

Raportul testelor clinice a confirmat efectele benefice pe care le promite Bonilash. Exact certificarea de care aveam nevoie ca să iți punem la dispoziție un produs performant care nu doar promite, ci și oferă efecte pozitive asupra genelor.

 

Privește fotografiile de dinainte și după tratament și observă cum genele sunt mai lungi, mai dese, mai groase și mai definite!


Efectul Bonilash

 

După doar 12 săptămâni de tratament cu acest ser, genele tale vor primi atenția cuvenită
pentru că vor fi observate de la prima vedere.

Uită de trucurile complicate de evidențiere a genelor, pentru că vei fi atât de încântată de
aspectul genelor tale naturale, încât vei uita chiar și de mascara.


EFECTE VIZIBILE DUPĂ DOAR 12 SĂPTĂMÂNI DE LA UTILIZARE* (GENE CU PÂNĂ LA 25% MAI LUNGI!)

Bonilash gene

 

Stimularea creșterii și alungirii firului

Îndesirea și îngroșarea firului

Prevenirea căderii excesive a firelor

Hrănirea, hidratarea și regenerarea fibrei firului

Intensificarea culorii naturale a genelor

Regenerarea și fortificarea genelor


Întrebări și răspunsuri

 

Am listat mai jos întrebările cele mai comune. Dacă nu găsești răspunsul pe care îl cauți, nu ezita să ne contactezi!

 

ESTE UN PRODUS SIGUR PENTRU SĂNĂTATE?

Da, Bonilash este un produs sigur. Serul pentru gene a fost testat dermatologic și oftalmologic și a demonstrat că, dacă este aplicat în conformitate cu destinația sa, este un produs sigur din punct de vedere al sănătății.

 

POT FOLOSI MACHIAJ ÎN TIMPUL FOLOSIRII BONILASH?

Da, machiajul nu afectează efectul produsului. Singura regulă e ca seara, înainte de aplicarea serului, să te demachiezi, ca pleoapele să fie curate și uscate.

 

CÂT TIMP TREBUIE FOLOSIT?

Efectele vizibile apar după doar 12 săptămâni de la începutul utilizării. La încheierea tratamentului complet, în urma utilizării regulate a produsului, genele vor fi mai lungi cu până la 25%.

 

SE FOLOSEȘTE UȘOR?

Produsul se aplică foarte ușor pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Conform răspunsurilor primite, produsul a oferit, în general, un confort de utilizare, experiența fiind catalogată chiar una foarte plăcută.

 

DACĂ PORT LENTILE DE CONTACT, POT SĂ-L FOLOSESC?

Bonilash poate fi folosit de către persoanele care poartă lentile de contact (înainte de aplicare, se vor scoate lentilele).

 

SE POATE UTILIZA PE MACHIAJ PERMANENT?

Da, serul Bonilash poate fi aplicat si de persoanele care au machiaj permanent. Singura recomandare e ca inainte de aplicare, pleoapele sa fie curate si uscate.

 

ÎL POT FOLOSI DACĂ AM GENELE VOPSITE CU HENNA?

Da, ingredientele atent selecționate din Bonilash acționează la nivelul rădăcinii genelor, de aceea se poate aplica chiar și pe genele vopsite cu henna.

 

POATE FI FOLOSIT ÎN TIMPUL SAU DUPĂ CHIMIOTERAPIE?

Serul pentru gene Bonilash este contraindicat să fie folosit în timpul chimioterapiei, însă poate fi folosit după finalizarea tratamentului.

 

APLICAREA ESTE DERANJANTĂ SAU DUREROASĂ?

Serul Bonilash nu este dureros, dimpotrivă, aplicarea lui s-a demonstrat a fi chiar plăcută. În urma studiilor efectuate de medicii oftalmologi și dermatologi, privind toleranța pielii în locul aplicării și toleranța ochilor, s-a constatat că serul utilizat îndeplinește condițiile de siguranță din punct de vedere cosmetic și al sănătății.

 Cumpără acum